Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

1οι Διασυλλογικοί Αγώνες Σκοποβολής στη Σάμο VIDEO

Πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες οι 1οι Διασυλλογικοί Αγώνες σκοποβολής στο Πεδίο Βολής της Στεφάνας από τον Αθλητικό Σκοπευτικό Όμιλο Σάμου.
 
Η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα καλή με μεγάλη επιτυχία,
Οι Αθλητές, οι προπονητές, οι συνοδοί και πολλοί φίλοι του αθλήματος που παρακολούθησαν από κοντά τους διασυλλογικούς αγώνες στο σκοπευτήριο της Στεφάνας, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αλλά και να ζήσουν από κοντά τις ομορφιές του αθλήματος και τη ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων του συλλόγου,
Στην κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ STANDARD 30+30 'A (αργής και ταχείας βολής) συμμετείχαν 11 αθλητές και σύμφωνα με τα αποτελέσματα η καταταξή τους έχει ως εξής:
1ος Αγγελής Ζήνων 308 Βαθμούς
2ος Χατζηανδρέου Ελευθέριος 286 Βαθμούς
3ος Δημητρίου Νικόλαος 198 Βαθμούς.
Αυτή τη στιγμή ο σύλλογος αριθμεί 80 περίπου μέλη και κάθε Σαββατοκύριακο γίνονται εκπαιδευτικές βολές και ταυτόχρονα θα συνεχιστούν και οι αγώνες με τις διάφορες κατηγορίες αθλητών που θα συμμετέχουν.
Μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, μας δήλωσαν πως είναι ιδιαίτερη η χαρά τους για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή που υπήρχε και υποσχέθηκε πως ο σύλλογος θα φροντίσει να προσφέρει τα μέγιστα για την προβολή του αθλήματος.
 
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
https://www.youtube.com/watch?v=X9F7Mz7yTMc&list=UUYuXBPRHvJPSI0irfVgVfzQ&index=1


Μοιραστείτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου